make a donation to the fz1oa
fz1oa chat
fz1oa picture uploader
maintain your own photo albums
locate fz1oa members
search the entire board
click here for fz1oa web site home page
register a new account, it's free!
email the fz1oa webmasters
read the fz1oa guidelines
read the fz1oa policy
open pat's fz1 site in a new window
open iowaz fz1 site in a new window
technical tips

Go Back   FZ1OA Message Board > FZ1 & Fazer Owners Association > Misc FZ1-Related Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-19-2019, 01:36 PM   #10261
Fozzy1
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Location: Vancouver Washington
Posts: 21
Adjusted the cables for that dang exup valve. Ok so it was a couple days ago and I'm late but... I have no excuse. Still doesn't seem like it's opening soon enough but the error code is gone at least lol.
Any suggestions on getting it to open quicker? Actually sounds different now, maybe blocked off a little down low but no noticeable loss of power at low rpms. Only a short few mile ride as a test though. Honestly getting bored going on rides alone lately since everyone is always busy with this or that. Need some riders in the SW Washington area.
Fozzy1 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   FZ1OA Message Board > FZ1 & Fazer Owners Association > Misc FZ1-Related Discussion


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:50 PM.


Questions? Comments?
Click on name below to contact via PM
Rabeet (Admin) Desmo (Admin)

Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Website and Message Board Contents Copyright 2001-2007 FZ1OA
The marks YAMAHA® and FZ1® are used under license from Yamaha Motor Corporation, U.S.A.
The information on this web site is NOT approved or endorsed by Yamaha Motor Corporation in any way.
Page generated in 0.08558 seconds with 11 queries