make a donation to the fz1oa
fz1oa chat
fz1oa picture uploader
maintain your own photo albums
locate fz1oa members
Members Assistance Guide
search the entire board
click here for fz1oa web site home page
register a new account, it's free!
fz1oa store
email the fz1oa webmasters
read the fz1oa guidelines
read the fz1oa policy
open pat's fz1 site in a new window
open iowaz fz1 site in a new window
technical tips

Go Back   FZ1OA Message Board > FZ1 & Fazer Owners Association > Computers & TechGadgetry

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-13-2016, 08:21 AM   #1
magpiemale
A Geordie
 
magpiemale's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: northamptonshire England
Posts: 1,140
YouTube problem

I see youtube have a TV app problem ie: sound but no picture when playing videos on the smart T.v
__________________
My 2007 Fz1 (sold) now a 2012 Fz1 Fazer midnight black modded cat with Scorpion Serket Exhaust,DID gold chain with Supersprox rear,pipercross Air filter
magpiemale is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2016, 09:51 AM   #2
AndyW
Dumbass with a full PM inbox..
 
AndyW's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Marietta, GA
Posts: 23,752
How do you listen to your TV? Built-in speakers or another way like external surround sound?

If external, your TV needs to support ARC - audio return channel - to send audio from the TV back to the surround sound system - which also has to be on the correct input for that to work.
__________________
'01 FZ1 set up for distance
'07 FZ1 set up for fun
(both in the *faster* blue)


Which would you prefer?
AndyW is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2016, 11:53 AM   #3
magpiemale
A Geordie
 
magpiemale's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: northamptonshire England
Posts: 1,140
Naa andy my set up is right ie: cinema surround sound blueray player and Lcd T.V both sony.It worked for a long time but just discovered the problem with T.v app.A number of others are having problems too.
__________________
My 2007 Fz1 (sold) now a 2012 Fz1 Fazer midnight black modded cat with Scorpion Serket Exhaust,DID gold chain with Supersprox rear,pipercross Air filter
magpiemale is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2016, 02:21 PM   #4
AndyW
Dumbass with a full PM inbox..
 
AndyW's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Marietta, GA
Posts: 23,752
There you go - your speakers are connected to your blueray player so the TV speakers are not used. The TV needs to send sound to the blueray for it to work.
__________________
'01 FZ1 set up for distance
'07 FZ1 set up for fun
(both in the *faster* blue)


Which would you prefer?
AndyW is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 02:39 PM   #5
magpiemale
A Geordie
 
magpiemale's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: northamptonshire England
Posts: 1,140
Yeah but nothings changed from watching youtube before.
__________________
My 2007 Fz1 (sold) now a 2012 Fz1 Fazer midnight black modded cat with Scorpion Serket Exhaust,DID gold chain with Supersprox rear,pipercross Air filter
magpiemale is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 03:42 PM   #6
hotboot
pony boy carry me home
 
hotboot's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: D/FW
Posts: 14,099
Recent copyright rules have been implemented across many platforms, on most displays HDMI must be used for the HDCP handshake. If the app is on your TV update the firmware. Just guessing here.

And ARC is the devil...
__________________
It's all about the good life and staying easy with the world - Lyle Lovett
hotboot is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 06:18 PM   #7
WileyLogHomes
Need a Log Home?
 
WileyLogHomes's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Roanoke VA
Posts: 2,427
Quote:
Originally Posted by AndyW View Post
How do you listen to your TV? Built-in speakers or another way like external surround sound?

If external, your TV needs to support ARC - audio return channel - to send audio from the TV back to the surround sound system - which also has to be on the correct input for that to work.
aka you're sticking it in the wrong hole.....
__________________
07 FZ1 lots of goodies
www.WileyLogHomes.com
WileyLogHomes is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2016, 09:12 AM   #8
magpiemale
A Geordie
 
magpiemale's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: northamptonshire England
Posts: 1,140
T.v and dvd amplifier both up to date and Arc is in use btw its not the sound thats the problem its actually playing a youtube video picture goes black but sound is ok.Like I said lots of others having same problem too not just in england.
__________________
My 2007 Fz1 (sold) now a 2012 Fz1 Fazer midnight black modded cat with Scorpion Serket Exhaust,DID gold chain with Supersprox rear,pipercross Air filter
magpiemale is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2016, 11:05 AM   #9
AndyW
Dumbass with a full PM inbox..
 
AndyW's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Marietta, GA
Posts: 23,752
Oh sorry! I misread that.

No idea. I watch a ton of YouTube (and Amazon video, and Netflix) on my SmartTV, never had an issue..
__________________
'01 FZ1 set up for distance
'07 FZ1 set up for fun
(both in the *faster* blue)


Which would you prefer?
AndyW is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   FZ1OA Message Board > FZ1 & Fazer Owners Association > Computers & TechGadgetry


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:21 PM.


Questions? Comments?
Click on name below to contact via PM
Rabeet (Admin) Desmo (Admin)

Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Website and Message Board Contents Copyright 2001-2007 FZ1OA
The marks YAMAHA® and FZ1® are used under license from Yamaha Motor Corporation, U.S.A.
The information on this web site is NOT approved or endorsed by Yamaha Motor Corporation in any way.
Page generated in 0.06935 seconds with 9 queries